Ons notariskantoor in Groningen

Wanneer u in Groningen op zoek bent naar een deskundig notariskantoor, kunt u terecht bij ons notariskantoor. Als u een afspraak met ons maakt, nodigen wij u graag uit op ons notariskantoor voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek brengen we in kaart wat uw wensen zijn en wat u precies van ons verwacht. Wij vertellen u vervolgens wat de wettelijke mogelijkheden en verplichtingen zijn voor uw situatie. Als het nodig is om uw zaken op papier vast te leggen, of wanneer u dit zelf graag wilt, stellen we een akte voor u op. Het ondertekenen van de akte gebeurt in Groningen op ons notariskantoor.

Diensten van ons notariskantoor

Als notariskantoor beschikken wij over juridische en fiscale kennis. Of u ons nu wilt inschakelen voor bijvoorbeeld het kopen van een huis, voor advies over uw onderneming of voor het laten vastleggen van uw nalatenschap; in Groningen staan wij voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat onze dienstverlening aansluit bij uw wensen.

Bent u in Groningen of omgeving op zoek naar een deskundig notariskantoor? Bij ons bent u aan het juiste adres. Ons notariskantoor is aangesloten bij Netwerk Notarissen, het landelijke samenwerkingsverband van ruim honderdzestig notariskantoren. Uw notaris in Groningen werkt samen met andere notariskantoren door het delen van kennis op het gebied van juridisch onderzoek, vakopleidingen, kwaliteitszorg en bedrijfsvoering. Kwaliteit is bij ons dan ook gegarandeerd! Wilt u in Groningen een afspraak maken met een notaris van ons notariskantoor? Neemt u dan snel contact met ons op.