Een notariële akte in Groningen

In sommige gevallen schrijft de wet u voor dat bepaalde afspraken moeten worden vastgelegd door een notaris, in andere situaties wilt u deze zelf graag op papier laten vastleggen. Welke reden u ook heeft voor het inschakelen van een notaris, deze kan de afspraken voor u vastleggen in een notariële akte. Een notariële akte is een document dat door een notaris is opgesteld en gewaarmerkt. Hierbij gaat het vooral om regelingen op het gebied van personen- en familierecht, onroerende zaakrecht en het rechtspersonenrecht. Ook kunt u vragen om andere zaken voor u vast te laten leggen in een notariële akte. In Groningen en in de omgeving van Groningen kunt u voor een notariële akte terecht bij ons notariskantoor.

Een notariële akte laten opstellen?

Zoekt u een betrouwbare notaris in Groningen voor het laten vastleggen van uw afspraken in een notariële akte? U kunt bij ons terecht. Wanneer u een afspraak met ons maakt en uw situatie aan ons voorlegt, vertellen wij u welke wettelijke rechten en plichten u heeft. Aan de hand van ons gesprek stellen wij een notariële akte voor u op. We sturen u een kopie van dit ontwerp op, dat u thuis rustig kunt nalezen. Als u het eens bent met de tekst en de inhoud van de akte, maken we een nieuwe afspraak bij ons op kantoor in Groningen om de notariële akte te ondertekenen. Wij bewaren vervolgens de officiële akte in onze kluis en geven u een afschrift mee. Zo heeft u altijd een kopie van de notariële akte in huis.

Wilt u in Groningen uw regelingen laten vastleggen in een notariële akte? Wij zijn er voor u. Neemt u snel contact op om in Groningen een afspraak met ons te maken. Ook als u eerst graag vrijblijvend advies van ons wilt, kunt u contact met ons opnemen.